Make your own free website on Tripod.com

Freebok - Ilmainen vieraskirja

Pohjois-Suomen Dysfasiayhdistyksen kotisivut - rekisteröity
(Nämä ohjeet saat myös sähköpostitse)

LUE TÄMÄ VIESTI LOPPUUN ASTI. SE SISÄLTÄÄ MM. TIETOA SIITÄ MITEN VOIT MUUTTAA VIERASKIRJASI ULKOASUA.

Tietosi on nyt rekisteröity ja voit lisätä sivuillesi linkin uuteen vieraskirjaasi. Tee se lisäämällä seuraava HTML -koodi haluamallesi sivulle:

<a href="http://www.dwebs.com/cgi-bin/fb/view?dys99fas">
Lue vieraskirjaa</a>

Vieraskirjaasi pääsee kirjoittamaan tällä linkillä:

<a href="http://www.dwebs.com/cgi-bin/fb/add?dys99fas">
Kirjoita vieraskirjaan</a>

Voit tietysti muuttaa linkeissä olevaa tekstiä tai tehdä kuvalinkin, mikä sivuillesi sitten parhaiten sopiikaan. Varmista kuitenkin aina että osoite on täysin sama kuin ylläolevissa esimerkeissä.

Freebok -napin lisääminen

Kun olet saanut vieraskirjasi toimimaan lisää sivuillesi asiasta kertova nappi. Ohjeet lisäykseen löytyvät täältä.

Vieraskirjan ylläpito

Freebokin avulla voit myös ylläpitää vieraskirjaasi. Ylläpitoon kuuluvat mm. vieraskirjan ulkoasun muuttaminen sekä viestien poistaminen. Ylläpitosivulta pääset myös sivulle josta näet kuinka usein vieraskirjaasi on luettu.

Ennen kuin pääset ylläpitosivulle tulee sinun antaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ylläpitosivu kannattanee merkitä bookmarkkeihin, sillä todennäköisesti tulet vierailemaan sivulla toistekin.

Huom!

Jos haluat muuttaa tietojasi älä rekisteröidy uudelleen vaan tee tarvittavat muutokset ylläpitosivulla. Samoin, jos et jostain syystä haluakaan ottaa vieraskirjaasi käyttöön tai poistat toiminnassa olleen vieraskirjan sivuiltasi, ole hyvä ja käy itse poistamassa käyttäjätunnuksesi käytöstä. Tämäkin onnistuu ylläpitosivun kautta.

Vieraskirjat joita kukaan ei ole käynyt lukemassa 30 päivään poistetaan automaattisesti. Tästä kuitenkin huomautetaan sähköpostitse 7 päivää ennen poistoa joten mikäli vieraskirja on edelleen käytössä, voit itse käydä lukemassa vieraskirjasivusi eikä poistoa näin tapahdu.

Freebok etusivu